Thursday, April 30, 2009

Sisa-sisa Hari Terkahir di Melaka

Sedihnye..

Lagi 2 minggu aku akan balik perlis..
Sedihnya nak tinggalkan tempat ni..
Reymy dengan Ayol dah balik..
Semalam waktu peluk diorang, aku nangis2..
Hehe..
Tak dapat cover dah..

Beberapa hari sebelum tu, adik2 aku ada buat party kecik2..
Diorang:
Is aka Tuba (project manager)
Hafiz aka Sater (Penasihat/Host)
Padin aka Cendol
PJ aka Malek
Naf2 aka Tacap
Ayai aka Bonet
Hanis aka Geni
Asry aka Titel
Kirin aka Rosemary
Dukurina

Thanks sangat2 kat diorang sebab menganjurkan party ni yang dinamakan Nuq's Party.. Hehe..
Party ni untuk kitorang yang dah nak grad, khas untuk:
Syafil (aku la)
Faiz aka Dickie
Nuar aka Ayah Nuar and
Fitri aka Zac Fitri or PECAP!
Hehe..
Sumpah aku akan rindu diorang semua..
Huu..
Time tu aku boleh cover lagi, taknak nangis..
Tapi semalam, waktu dengan Reymy dengan Ayol memang tak dapat tahan sangat dah..
Reymy memang rapat dengan aku..
Aku pun memang manja dengan dia..
Ayol pulak best friend gaduh, lahar, maki, caci aku.. Tapi kitorang tetap bff..! Hehe..
Thanks Reymy, Ayol.
Aku sayang korang..

:(

6 comments:

Namhkir said...

ur stiill there?
buat ape je..
rosemary?..comel name..lol

Ais Kepal said...

hye rikh..
haah, i kat melaka lagi..
saja nak habiskan masa kat sini..
hehe..
macam2 benda ada kat sini..
sedih nak tinggal..
rosemary? comel? haha..
maksud dia tak berapa comel..
haha..

his name is padin said...

rosmery.
gitooooo

i will be missing you!

DicKiE aDaMs said...

rindu ponen semua!!

mamma mia! said...

jgn la sedih2.. yg pnting jgn putus connection ok.. keep in touch.. bru btol.. =)

Aliya Azmi said...

nuq's = nunuq?