Saturday, May 23, 2009

Dan Sebenarnya..

Assalamualaikum semua..
Huhu..
Dan sebenarnya..
hurm, macam tajuk lagu Yuna sikit..
hehe..
Sebenarnya aku tgh bosan gila..
Tak tau nak watpa..
Sekarang dah kat perlis..
Dah balik umah dah..
Sebab tu bosan gila..
Hehehe..

La ni kat umah keja aku tengok tv je la..
Macam2 cerita dah..
Huh..
Tapi tetap bosan..
Btw, selama tengok2 tv ni, macam2 rancangan realiti tv dah berlalu..
AF dengan OIAM dah habis..
Sekarang tengah berjalan, Mentor and Bintang RTM..
Hurm..
Adala beberapa orang yang aku kenal before this dah jadi artis..
Alhamdulillah..
Bestnye..

Ni ada la sikit gambar2 orang yang aku pernah jumpa sebelum diorang jadi artis..

Ni Ayu.. masuk OIAM.. Yang sebelah tu Rizal.. Aku tak rapat dengan diorang.. Tapi pernah nampak.. Hehe..

Ni Rizuan..

Ni Fira.. Dia pun mestid dah tak igt aku.. Hehe.. Tapi sekarang dia masuk Mentor.. Protege Lah Ahmad..

Ni Anith.. yang ni memang rapat gak dengan aku.. Sekarang dah habis OIAM..

Ni Aweera.. Rapat dengan aku gak.. Masuk OIAM..

Ni akim.. Tak sangka pulak dia nak jadi artis.. Haha.. Tapi mesti dah tak ingat aku gak.. Haha.. Yang penting, pernah lunch dengan dia kat Damansara dulu.. Hahaha.. Orang first aku kenal waktu kat damansara..

2 orang kembar ni, Rina dengan Rini.. Rini masuk AF..

yang baju kelabu dengar cite dah jadi artis.. Tapi aku tak ingat nama dia.. hehe.. Yang baju itam, nama dia khairil kalau tak silap.. aritu tengok Mentor, tengok2 ada muka dia.. Dia protege Jac..

Yang hujung kanan dan kiri, Rubisa dan Esther..

Pikir2 balik, bestnya diorang.. dapat peluang sekali seumur hidup.. hehe.. Sekarang dah jadi public figure.. Nice.. :)

5 comments:

DicKiE aDaMs said...

ko femes wei! Ala2 socialites gitu kwn ngan artis! haha

ur time will come and when it is.. we'll be cheering ngan banner!

kak ros! go go kak ros!

Namhkir said...

akim comel la...sape ek?..
haha

cik anis said...

wei!
aku sukaa gila dgn akim ok!
jantan sgt!
;p
ahahaaha

. boxerpolkadottt . said...

ehehee.
nak akim boleh?
heheheh.

Ais Kepal said...

faiz: kimak kan ko!! haha..

rick: akim tu.. ntah.. haha..

anis: jantan ker?? tettt!! haha..

danial: amik la..hehe..