Monday, April 20, 2009

Sarapan di Sungai Petai, Melaka


Haha..
Giler tak giler??
Pagi2 buta, kitorang empat2 ekor dah ada kat Sungai Petai untuk sarapan..
Best giler..
Plan semalam pukul 1 pagi lebih lagi..
Gigih ha, taknak tidur..
Then, decide untuk tido gak..
Pastu, faiz mimpi hantu musang, terus bangun kejut kitorang pukul 6.09 am..
Siap2, 6.40 am terus gerak gi Sg Petai..
Aku makan nasi lemak, bihun sup dengan teh tarik..
Sedap bangat..
Kalau hari2 macam ni, memang berat badan naik 12 kg dalam 1 hari..
Haha..
Pa2 pun, maybe ni last kot bekfes kat Sg Petai ni..
Pasni.. hurm..
Entahla..
K la.. bye..
:)

5 comments:

DicKiE aDaMs said...

hantu musang gigit tetek reymy! hahah

gonna miss this!

p/s: rmbut aku laha! cm rmbut h**im!!! hhahhaa

Namhkir said...

those last words sedih...lol
klu feeling2x...trun je la melaka..g sg petai.hahaha

motif la sgt.lol

Ais Kepal said...

faiz: rambut dai chantek la weh.. cam t*** l***u.. haha.. nanti mesti rindu semua ni..

rikh: haha.. dekatnye melaka dengan perlis kan rikh?? haha.. siyes, mesti rindu giler.. :(

mArdhiAh said...

hey..

anish (: said...

hoi!
gigih sangat tu bangun pagi semata2 nak makan kat sg petai!
muka sekor2 memang takleh blah okay!
ahahaha.
;p