Friday, June 19, 2009

Macam2 Syafil!! Hehe..

Assalamualaikum and hye semua orang kat planet bumi.. Lama giler la tak update blog ni.. taknak cakap banyak, kat sini aku letak cikit2 gambar dari benda2 yang dah jadi selama tak update blog nih..Naik train pergi KL.. Ni memang pengalaman yang tak leh lupa lah.. Bayangkan 12 jam atas train dari 6 ptg, sampai 6 pagi keesokkan harinya.. sejuk tak yah kira la.. Tangan dengan kaki dah krem.. hadoi..

Ni pulak waktu kat TV3.. Pergi bawak adik aku, Syaiful untuk audition Idola Kecil 2.. Tak dapat.. Takpe, cuba lagi.. Dalam gambar tu, adik aku Syafina, dengan Syaiful..

Ni pulak waktu lepak dengan kawan2 waktu hari ahad.. Kitorang pergi Mid.. Thanks kat kekawan, sebab lepak2 dengan aku.. huk2.. Kitorang jalan2, makan2 kat Carls, then tengok movie, cite 17 Again.. Best giler.. Then, lepak2 sampai malam.. Yang datang aritu, PJ, Faiz, Danny, Padin, Ayai, dengan Nini..



video

Ni lagi satu keja yang aku wat kat umah waktu bosan.. Haha.. Sorry, salah lirik sikit.. Tapi setakat nak suka2 je, enjoy k.. Haha..

Part of the List Lyrics

Style of your hair,
shape of your eyes and your nose,
the way you stare
As if you see, right through to my soul,

It's your left hand and the way
that it's not quite as big as your right,
the way you stand in the mirror
before we go out at night,

Our quiet time,
your beautiful mind,

They're a part of the list.
Things that I miss.
Things like your funny little laugh,
All the way you smile or the way we kiss.

What I noticed is this:
I come up with
something new, every single time
that I sit and reminisce.

The way your sweet smell
lingers when you leave a room,
(you leave a room)
Stories you tell as we lay
in bed all afternoon.
(all afternoon)

I dreamed you now every night
in my mind is where we meet.
(my mind is where we meet)
and when I'm awake
staring at pictures of you asleep.

Touching your face,
invading your space.

They're a part of the list.
Things that I miss.
Things like your funny little laugh,
all the way you smile or the way we kiss.

What I noticed is this:
I come up with
something new, every single time
that I sit and reminisce.

Oooh, and you'll live in my memories forever more I swear.
And you'll live in my memories forever more I swear.

They're a part of the list.
Things that I miss.
Things like your funny little laugh,
all the way you smile, or the way we kiss.

What I noticed is this:
I come up with
something new, every single time
that I sit and reminisce.

Oh-whoa-whoa
Oh-whoa-whoa
Oh-whoa-whoa

Oh-whoa-whoa
Oh-whoa-whoa

Tuesday, June 2, 2009

Life Suckssss!!!


Its not about this movie tau..

Hurm..
korang..
Lama gak la tak online..
Takde masa dah ketika serta duit nak ke cc lepas broadband aku kena block..
hurm..
Btw, aku tengah bosan giler..
Sekarang kat cc..
Aku online pakai laptop aku..
Sekarang kat sebelah aku ada sorang mamat baru masuk and duduk kat table sebelah aku..
Aku tau dia ex schoolmate aku..
Macamana aku tau? Sebab masuk ni dah 11 kali dia asyik pandang2 aku..
Aku malas nak layan sebab..
Hurm, macam tak kena pada masa..
And paling penting aku tengah takde mood nak tegur2 orang..
Lagi pulak dulu dia ni antara geng2 yang loooooove mengata2 aku..
Yela, aku kan tak hot macam diorang.
So, pergi la matiiiiiii...
Hehehe!

Aku jenguk tadi kat luar, nampak proton saga merah dia.. memang sah la dia exschoolmate aku..
haha.
Lantak..
Aku tengah bosan and tak tau nak watpe and aku tengah tingtong dengan berbagai masalah yang ada dalam kepala otak aku..
And aku tak tau nak lepas katne.. huh...!

Sedih.. Lapar.. Penat.. Letih.. Tingtong.. Huh!!
Life sucks! (at this moment je la... before this ok je)


Bye..

:(