Sunday, February 27, 2011

Jambang: OK ke Tak OK?

Hello kawan2!
Ok, posting kali ni pasal jambang..
J.A.M.B.A.N.G ok, bukan J.A.M.B.A.N..
Hehehe..
Ok, tak semua orang memiliki anugerah (wow!) yang diberi Ilahi ni..
Macam aku, alhamdulillah, aku bersyukur sebab dapat tumbuh bulu muka ni..
Maybe sebab aku punya darah campuran Melayu + Cina + Mamak ni menyebabkan aku jadi seorang makhluk yang KULIT SAWO MATANG + MATA SEPET + BERBULU!
Hahahaha..
Orang cakap nampak manly..
Wallahualam la kan..
Ada orang suka, dan ada yang tak suka..

Masalah bila ada jambang is, kalau tak cukup seminggu, aku akan secara automatik berubah menjadi Santa Claus!
Hahahaha..
Sebab if aku shave pagi pun, petang dah naik hijau2 balik dah..
Best dapat gesel2..
Tapi tu la, seminggu sekali, or dua minggu sekali kena tukat shaver..

Sekarang ni, jadi trend orang simpan jambang and buat style..
Aku pun salah seorang jugak..
Taknak ketinggalan la kata orang..
Ada sesetengah orang tak boleh terima jambang sampai sanggup makan pil hormon!
Ops!
Hahahaha..

Tak kisah la..
Setiap orang ada pendapat masing2..
Bagi aku, jambang is a good thing yang ada kat muka aku..
And aku bangga dilahirkan dengan anugerah ni..
Hahahaha..

Tunggu next posting ok..
:D

2 comments:

pie said...

nak jambang abg sket x? rimas dow... :(


-opie

Hafifi Borhan El Said said...

ok je ada jambang.... kene rajin shave la... adoi... seminggu sekali...syukur hormon x kuat sgt.... kalau x seminggu 3 kali nak kene shave... satu lg masalah...kalau ada jerawat susah la kalau ada jambang... huhuhu....