Friday, February 25, 2011

Bakal Pelajar Akademi Fantasia (AF9)

Aku rasa one day budak ni akan lebih popular dari pelajar2 lain..
Sebab dekat Facebook, dah dua tiga hari nampak video ni..
Memang salute la budak ni..
Sebab berani letak video dia..
Tapi aku sedikit sangsi..
Tak sure dia memang betol2 pelat or saja buat2 nak kasi nampak comel..
Takpe, korang layan je video kat bawah ni..



So apa pendapat korang?

6 comments:

Nana Eddy said...

laha sgt tau!! hehe

owh ada belog rupenye encik afil ni... kasik follow sket ah~

Ais Kepal said...

silakan..
hahahaha..
dah lama tak update la nana..
saja je start nak aktif balik..
so, dah tukar layout sume, so that baru ada feel sikit nak update..
kalau tak, dull je..
nak update pun takde selera..
hahahaha..
sila2 la komen..
:)
so, ok tak blog saya ini?

W.M SOLAHUDDIN said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

terencat ke apa ni

Ais Kepal said...

hish.. tak baik ckp camtu.. huhu.. nampak macam saja2 buat terencat je ni..

pie said...

macam sakit sembelits jer.. hahahha




-opie.