Wednesday, February 23, 2011

Budak dengan CGPA 1.2 Dimalukan Ibu Di Tepi Jalan

ok, citer ni nak kata kelakar, kelakar jugak..
nak kata kesian kat budak tu, kesian jugak..
hahahaha..
tapi bila fikir2 balik, memang patut mak dia buat camtu..
si ibu, Ronda Holder (33) marah gile2 dengan anak dia..
dari 6 orang anak2 dia, anak dia yang sorang ni James Mond III (15) paling selalu fail delam test and exam..
yang tak tahan, alasan anak dia, memang takleh pakai..

Ronda buat macam ni untuk motivate si James ni..
Memang patut la..
Dia ckp, dia taknak anak dia jadi pemintak sedekah..
Sebab tu dia nak anak dia faham kepentingan pelajaran..

kat Malaysia, ada tak kejadian camni..
Kalau dah sampai 1.2, mak mana tak marah kan..
Duit dah habis banyak, tetiba study lingkup..
Ni ada video..



So, camne?
Korang gelak ke, simpati?
:D

2 comments:

dina darwina said...

rasa simpati pulak heheehehe

Ais Kepal said...

hahahaha.. kan.. :D