Sunday, February 15, 2009

Happy Valentine's Day!


Assalamualaikum semua..
Dah seminggu tak hapdet blog ni.. Tak sempat dan malas!

Posting kali ni pasal V Day.. Memang tak patut dihappykan sangat sebab macam tradisi Kristian.. Nam pun dari nama paderi.. Tapi sebagai penduduk dunia, memang kebanyakan manusia celebrate kot.. Bagi aku, anggap je sebagai hari kasih sayang.. Tak kisah la kasih sayang antara keluarga ke, anak dengan ibu bapa ke, makhluk dengan pencipta ke, kawan2 ke, kekasih ke, hape2 je la..

Yang penting, tahun ni, aku dapat kasut.. Hehe.. Paul Smith.. Tak mahal sangat kot, tapi at least, ada orang sayang dan always ingat kat aku.. Tq sayang.. hehe..

*Korang bagi apa kat lover masing2? Korang plak dapat ape?

7 comments:

John Micheal Takie Lewis said...

ceh ceh ceh

Ais Kepal said...

haha.. jeleskah?
hang punya abang2 tak bagi ka taqi??
haha!lawak ja..

flurry adams said...

dapat forrero rocher!
hehei

Ais Kepal said...

yela.. ferrero yang dimakan sorang.. haha.. gurau je..

anish ;) said...

belagak ah tu dpt kasot?
hilang br tau.

;p

Ais Kepal said...

ala, kalau hilang dah tau sape ambik.. mesti mia.. sebab ari tu dia jeles sebab kasut aku putih..
bukan main kejar aku nak pijak.. haha..

miamia :) said...

wei. asal tibe nama aku plak naik?
aku nak pijak je. bukan nak ambik pon. huhu.