Thursday, February 19, 2009

Perlu Ker??

Korang perasan tak, ada macam Komed (Masscomm) punya banner yang kat depan fakulti??
Perli ke? "WE DON'T NEED A BLOG ..."
Hurm.. Fikir2kan sendiri..

5 comments:

hans said...

Relax dowh...
jgn cepat melatah....
anggap jer masscom macam Hot FM...
Era la Xfresh lah semua kutuk tapi tgok jer lah..rating hot fm juga tinggi...

lagi satu perasan tak LAUNCH tu patutnya LAUNCHED kan???
rasa2 aku ler...

anish ;) said...

ko relax jer!
kami tak hot, kami cool

:)

HexPhoenix said...

yang penting, aku tak buat ad tu. so lame. and, yeah, i'm from ad, part 6.

Ais Kepal said...

haha..
aku sebenarnya tak kisah pun..
sebab aku tau kita the Hottest among hot-hot kat uitm..
so, normal la kalau ada makhluk lain jeles..
huhu..
one more thing, selepas aku belajar kelas graphic waktu part 3, dan sepanjang pengalaman aku sebagai exco media dan publisiti komed, aku rasa macam ada something wrong je dengan poster tu..
hurm.. rasa macam typography dia tak kena je.. hehe.. betul ke budak graphic yang buat..? haha.. gurau je..
budak graphic jangan melatah ye.. gurau je.. huhu..

flurry adams said...

haha. kami tak hot, kami CHANTEK1
gitooh!