Wednesday, February 6, 2013

Target Sampai Dapat!

Aim dan buat sampai dapat! Haha! Gile tak? Tak kan. Tak kisah la apa pun tapi kalau aim tu, buat sampai dapat. Bukan nak ajak korang buat benda jahat ke apa, cuma aku nak tekankan  kat sini, kalau nak sesuatu tu, usaha sampai dapat.

Akhirnya selepas beberapa ketika, akhirnya aku dapat apa yang aku idamkan. Takde la mahal mana tapi ni yang termampu dan Alhamdulillah aku berpuas hati.

Nak tahu amenda? Baca sampai habis dan lihat gambar di bawah okay. Hehe. Anyway, sekarang aku kat Perlis. Baru sampai lebih kurang 3 jam lepas.

Tadi sempat singgah ziarah Abah. Hurm. Kalau Abah ada, mesti dia manusia paling excited dan happy selain Mak. Tapi apakan daya. Abah tak sempat nak merasa hadiah aku yang ni.

Abah, abang rindu Abah. :(


2 comments:

fariez said...

owh dia kat perlis upernyer.. huhu.. jgn sedih2, im sure abah's proud of u... cantik gile color kuning, nak tumpang naik keter baru..hehe..

Ais Kepal said...

Hi Fariez. Sorry baru check. :D