Tuesday, March 1, 2011

Broga Hill + Sg Tekala!

Ianya satu journey yang best!
Hahaha..
Dulu time first time pergi, dengan classmates..
Semalam, pegi dengan housemates..

Sangat oh-sam!
Hahahaha..
Seriously, this time, aku sangat pancet!
Hari tu time first time pegi, pancet gak..
Tapi normal la bawak 2 beg yang penuh dengan makanan..
Tapi this time 1 beg je..
Tu pun dah macam nak pitam..

Tapi lepas stop berehat kejap kat second peak, aku dah ok and boleh teruskan perjalanan..
Gerak dari rumah lebih kurang 2.30am camtu..
Sampai sana lebih kurang pkl 4..
Then start mendaki dan sampai sana lebih kurang 5.45am..
Dah ramai kat atas time tu..
Weekend kan..

Dah habis memanjat, kitorang turun and ke pasar pagi yang ada kat Pekan Semenyih tuh..
Best..
Beli nasi lemak and air sikit..
Sebab apa?
Nak berkelah kat Sg Tekala la..
Hahaha..

Ni ada sikit gambar2 time kat Broga + Sungai Tekala..








Kalau nak tgk gambar penuh, klik link kat bawah ni!


OK semua!
:D

2 comments:

pie said...

recently femes lak psl bukit broga ni kan.. salu kua newspaper.. :D


Opie.

Ais Kepal said...

owh yeke.. abg ada baca ek..