Sunday, January 17, 2010

Akademi Fantasia Lagi..

Semalam dah mencuba lagi nasib di Gurney Plaza Penang..

Sekali lagi, nasib tak menyebelahi aku..

Takpe, takde rezeki kot..

Tapi stage nyanyi2 dah lepas.. menari je tak lepas..

At least dah tau tahap aku..

Urm.. So kepada sesiapa yang nak masuk AF, make sure tau menari sikit2 and ada stamina and personality..

Yang penting, juri2 sume baik2 belaka.. Thanks Cikgu Syafi, Cik Fairuz, Dr Fazley, and beberapa lagi juri dari Astro.. Sebab bagi nasihat bergunna..

Erm, so.. Next station, Bukit Jalil on 30 and 31 Januari ni.. Tak pegi kot..

Tunggu station seterusnya.. Mentor.. insyaallah.. hehe..

4 comments:

tasya said...

ai! kami mencari talent wanita free hair & lelaki! join contest kami dan menangi free photoshoot! contest ends on 24/1/2010. mari2! :)

http://annahtalent.blogspot.com

fword said...

bukan mudah mengapai bintang di angkasa uuuyeeeaahhhhh...

shandye. said...

dah takde rezeki kat arah tu. takpelah. at least you guys are having fun, kan? ngee...

Ais Kepal said...

tasya.. thanks for the comment.. hehe.. i takde talent jadi model.. tak de pakej.. hehe.. :)

fword: kann.. :P

shandye: haah.. hepy sangat.. takpe.. nanti try lagi.. :D