Tuesday, June 2, 2009

Life Suckssss!!!


Its not about this movie tau..

Hurm..
korang..
Lama gak la tak online..
Takde masa dah ketika serta duit nak ke cc lepas broadband aku kena block..
hurm..
Btw, aku tengah bosan giler..
Sekarang kat cc..
Aku online pakai laptop aku..
Sekarang kat sebelah aku ada sorang mamat baru masuk and duduk kat table sebelah aku..
Aku tau dia ex schoolmate aku..
Macamana aku tau? Sebab masuk ni dah 11 kali dia asyik pandang2 aku..
Aku malas nak layan sebab..
Hurm, macam tak kena pada masa..
And paling penting aku tengah takde mood nak tegur2 orang..
Lagi pulak dulu dia ni antara geng2 yang loooooove mengata2 aku..
Yela, aku kan tak hot macam diorang.
So, pergi la matiiiiiii...
Hehehe!

Aku jenguk tadi kat luar, nampak proton saga merah dia.. memang sah la dia exschoolmate aku..
haha.
Lantak..
Aku tengah bosan and tak tau nak watpe and aku tengah tingtong dengan berbagai masalah yang ada dalam kepala otak aku..
And aku tak tau nak lepas katne.. huh...!

Sedih.. Lapar.. Penat.. Letih.. Tingtong.. Huh!!
Life sucks! (at this moment je la... before this ok je)


Bye..

:(

7 comments:

Namhkir said...

life do suck..sigh...sabar je la.
hot tak die?..haha

Ais Kepal said...

sape? my ex schoolmate tu ke? hurm.. hot.. giler.. hehe.. dulu hot gak, tapi sekarang double.. hehe..

. boxerpolkadottt . said...

sabar je la ok.
shit happens, for some reason.
sabar ok.,
chill :)

his name is padin said...

motif?
haha.
chillex.

kamal adli..

lala!

DicKiE aDaMs said...

jom trun kl.. lepak umah aku.. kite gi chur!

DaNnY oCeaN said...

hahahahaha...

syafil... exschoolmate ko hot x? klu hot segera la mengatur langkah... jgn lepas kan peluang.. belum coba, belom tau.. hahahahaha...

weh chill la... kadang2 mesti rasa life sucks, sebab apa yg kita wat semua benda pon rasa mcm x kene, itu x betul ini x betul...
tp kadang2 plak kita rasa kita lah yang paling bahagia dalam dunia ni.. btl x?
so take ur time la... chill!! :P

Aliya Azmi said...

alamak, aku lambat gila baca entry ni. i hope u always doing good and never think about losing anything.

ups and down happens, future, maybe rougher or easier.

apa-apa hal, kau rempuh je syafil oiii. hehe :)

ps: wah, bila sebut jantan hot, semua nak! gatellll