Tuesday, March 3, 2009

Dia Perlukan Perempuan = Dia Tak Nak Perempuan???


Hye..

Ni bukan masalah aku sebenarnya tapi member aku punya problem, yang melarat menjadi masalah kepada aku..

Hurm.. Dia baru clash dengan girl dia.. And sekarang dia cakap dia perlukan gf tapi at the same time dia taknak perempuan sebab perempuan sekarang tak leh dipercayai (dia yang cakap and he's straight ok!).. Problem dia sikit pun tak de kena mengena dengan aku..
Tapi sebab problem dia ni, sekarang dah jadi problem aku..
Hurm.. He said that dia ni ada insomnia.. Kalau tak silap, ni penyakit takleh tido malam..
The problem is, dia tengah having some conversation, ala2 pillow talk, in my room, and the time now is 4.00am..
And I CAN'T SLEEP.. AT ALL!!!!
And sekarang aku rasa aku plak yang dapat insomnia ni..
Hadoi..

Yang rumate aku sekor ni pun pergi layan dia watpe entah..
Dah macam ada sesi motivasi bersama Fadzilah Kamsah dah dalam bilik ni..
Padahal dia ada kelas 8.30am esok..

Hurm.. Please la bro..
Go back to your room, baring on your katil, try to peluk ur bantal or whatever yang boleh, then, slowly close your eyes.. Please.. I beg u..
Hadoi..

If u still can't sleep, take some ubat batuk, and tunggang it inside ur mouth.. tak pun, soh rumate ko dodoikan.. Haha..
Honestly I can't sleep right now..

*Sorry my friend.. untuk your insomnia yang dah 8 tahun tu..

8 comments:

DicKiE aDaMs said...

siapakah? saripan?

Ais Kepal said...

saripan tak perlu dilahar dalam blog.. depan muka pun boleh.. haha.. orang lain.. budak level kita..

flurry adams said...

siapa kah?
apa kah?
kah kah kah???
wah bahaye..
ade chances jadik gei!

Ais Kepal said...

haha.. takde makna padin oi.. org tu keras nak mampus.. dah la band boy punya orang..

anish ;) said...

ahaha.
ko relax je.
pegi je sembur depan muka die.
watpe diam2.
ahaha!
tak pon ko pegi je tutup lampu.

Admin Blog said...

THX FOR VISIT MY BLOG. Have a nice article...

Fitri http://duniapsikologi.dagdigdug.com/

Pikato ezorA said...

awat xp ckp kt depan muka dia menatang2 alah ni??

mamma mia! said...

ssh jgk tu kn?? haih.. ckp je laen kali.. slagi x ckp die xkn phm.. kn? huhu