Thursday, January 29, 2009

Perang Pengantin!


Ni movie yang aku tengok semalam. Best la. Boleh tahan. Cerita ni komedi.. Memang ada part gelak dan serius la sikit.. Tapi still under komedi..

Liv dengan Emma ni best friend sejak kecik tapi waktu umur 6 tahun dah plan dah diorang punya wedding. Dua-dua nak buat dekat Plaza Hotel. Bila umur dah 26, dua-dua dah gatal nak nikah. Si Emma jadi cikgu dan si Liv jadi lawyer. Kalau nak tau sepenuhnya, kena la pergi tengok sendiri. Tapi serius cerita ni best, glamour, dan agak high class gak la sebab kat area Manhattan..

"You don't alter Vera to fit yourself,
you alter yourself to fit Vera !!!

So ingat, before kahwin, jaga badan. Okay..

6 comments:

DicKiE aDaMs said...

harr la ko verangan pakai gaun vera wang khennnzzz?? haha

oh lupe ko top.. haha

Ais Kepal said...

Motif?!haha..ala,aku mn lyk pkai vera wang pny..buma dgn remy je lyk..haha..cibam lg lyk..dia kan slim..hehe..

hans said...

verangan la ko kan nak pakai gaun feeling2 masuk syurga
haha
lesbo sangat

flurry adams said...

puki je.

geni yg feeling rihanna sebnanye en?

semenjak g kem keusahawanan, feeling2 career women la khennn geni??

hehehehehe

Ais Kepal said...

tau takpe.. geni kan bukak pasaran laddu dan manisan.. ouch2! hehe..

Ashikin said...

kin tgk iklan movi ni pun cam best
tapi nak tunggu download jer.hehe
ais kepal awat tak balik perlis
leh lepak2 kat kola yg dirindui.hehe

*mana chatbox? ;)