Friday, August 20, 2010

Nangis Semula~


Assalamualaikum..
hurm..
3 hb... tarikh keramat...
aku dapat rasa perasaan cinta dan dicintai semula..
aku dapat rasa kasih sayang...
dimanja, disayang...
aku bahagia sangat..
sebab aku tahu ada orang sayang aku and aku sayang dia..
lepak sama2, jalan2, makan2..
"sehari tak jumpa u, i rasa mcm tak kena je.."
hehe..
betapa sayang dia kat aku...
sampai discussion pun dia ikut...
haha...
aku sayang dia sangat2...
pegi kelas pagi2, aku jemput dia kat rumah...
then lunch sesama...
dinner... sampai lepak2 dengan kawan2 aku pun, dia ada...
dia mcm separuh dari diri aku...
kalau dia takde, tak lengkap...
aku sayang dia...

hurm...
tapi, panas tak sampai ke petang...
malam ni, 19hb ogos, dia tinggal aku...
lepas 16 hari yang aku rasa seperti 16 tahun...
dia pergi tinggalkan aku...
urm...
dia datang, beri cinta, curik hati aku, bahagiakan aku..
tapi malam ni, dia tarik semua tu...
dia ragut semua sekali...
selamanya...
dah takde lagi mesej dari dia...
"b, tgh buatpe tu?"
takkan aku dapat lagi kat phone...
dah takde orang nak teman aku...
nak jaga makan minum aku...
nak tolong ingatkan aku, "b, kemas sikit baju2 u.. tilam u.. kemas sikit plis.."
aku rindu semua tu...
sekarang, rasa benci lagi kuat dalam diri dia..
dia dah lupa semua kenangan manis kami...
jalan2... ambik gambar banyak2..
hehe... paling tak boleh lupa, time pegi pavilion..
ambik gambar banyak gila...
then, Roro kena langgar dengan bas...
pastu lepak cheras..
and kena saman sebab langgar lampu merah...
bagi orang lain, maybe tu kenangan pahit..
tapi bagi aku.. tu kenangan manis...
sebab buruk camne sekalipun situasi, dia ada dengan aku...
teman aku...
perlu aku...
hurm..
tapi sekarang...
aku sorang diri kembali...
aku menangis semula...
orang yang lapkan air mata aku, biarkan air mata aku mengalir sekali lagi...
hurm...
baby, i rindu u...
i mintak maaf kalau ada buat salah dengan u...



:'(

4 comments:

flyz said...

Life...bukan selalu cerah..

tabahkan hati k..

Ais Kepal said...

ok..
thanks for the comment..
hurm...
:(

dina darwina said...

jarang jumpe lelaki yg betul2 syg kat pmpuan..very touching..

Ais Kepal said...

urm.. takpe.. dah nasib saya.. :)