Wednesday, October 26, 2011

Movie Review - In Time

Hola!
Semalam aku tengok filem terbaru lakonan Justin Timberlake and Amanda Seyfried..
Nice movie sebab jalan cerita dia fresh and lain dari yang lain..
In Time..



Mungkin tak pernah ada lagi filem seperti ni..
So, my first impression adalah filem ni penuh dengan aksi non-stop.
Unfortunately, it's not like what i've expected..



Ada part action and ada part yang agak slow..
Ingat lagi tak review aku pasal filem Trespass?



Ok, dia In Time punya tempo lebih kurang sama dengan Trespass tuh..
Sinopsis dia macam ni..

When Will Salas is falsely accused of murder, he must figure out a way.
With the help of a beautiful hostage, to bring down a system where time is money -- literally -- 
Enabling the wealthy to live forever while the poor, like Will,
He has to beg, borrow, and steal enough minutes to make it through another day.







So, memang lain dari yang lain kan sebab lepas tengok filem ni, aku rasa masa tu amatlah berharga..



Kepada yang smoke dan sengaja pendekkan umur, korang patut tengok filem ni..



Anyway, MASKULIN baru dah ada kat pasaran..
Dapatkan segera..
:)

No comments: